Dtum
Login with Facebookk
1901 | Július

Néhány szó a titkos betegségekről

Ne szégyeljen időben orvoshoz fordulni, mert végzetes lehet a várakozás.  Sajnos, de való igaz, hogy a mai, korban feltűnően sok az olyan ember, a kinek vére és testnedvei meg vannak fertőzve és a ki a fiatalkori könnyelműség és a rossz szokások által idegrendszerét és szellemi erejét tönkre tette.

 

Itt a legfőbb ideje, hogy ezen szörnyállapot megszűnjék. Kell lenni valakinek, a ki a fiatalságot a nemi életről jóakarattal, őszintén és behatóan felvilágosítsa, kell lenni valakinek, a kinek az emberek titkos bajaikat bátran, tartózkodás nélkül és bizalommal elmondhassák.

 

De nem elég ezen bajokat bárminek elpanaszolni, hanem olyan lelkiismeretes specialista-orvoshoz kell fordulni, a ki a nemi életre vonatkozó jó tanácsokat tud adni és a ki az esetleg már meglevő bajokon is tud segíteni, akkor majd megszűnik a titkos betegségek létezése.


Ilyen magasztos hivatásu és erre való Dr, Palocz v. kórházi orvos, specialista országos hírü intézete ( Budapest, VII., Kerepesi-út 10), a hol a legnagyobb titoktartás mellett kaphat mindenki ( ugy férfi,mint nő a nemi életről felvilágosítást, a hol a beteg vére és testnedvei megtisztulnak, idegei megerősödnek, az egész szervezet megszabadul a kóranyagoktól, lelki kínjai megszűnnek. Ezen intézet a benne alkalmazott és a sok ezer betegen biztos és teljes eredménynyel használt gyógymódnál fogva a monarchiában uttörő és egyedül álló.

 

A mindennapi foglalkozás megzavarása nélkül, biztos sikerrel alaposan és gyorsan gyógyítja már sok év óta Dr. Palócz az ő specziális gyógymódjával még a legelhanyagoltabb esetekben is a bujakóros sebeket, hugycző-, hólyag-, ideg- és hátgerinczbajokat, az önfertőzés és szifiliss utóbajai, magömlés, elgyengült férfierőt (impotencziát) , aranyeret, bőrbetegségeket és a női nemi szervek minden betegségeit. Nők részére külön váróterem és külön kijárat van.

 

Ha valaki bármi oknál fogva személyesen nem jöhetne el, akkor szivesen adnak levelére kimerítő , titoktartó választ ( a levélbe csak válaszbélyeget kell mellékelni). A gyógykezelés befejezése után a leveleket elégetik, vagy kivánatra mindenki visszakapja azokat.

 

Az intézet gyógyszerekről is gondoskodik. Rendelés naponta délelőtt 9 órától délután 6 óráig (vasárnap déli 12 óráig) . Czím: Dr. Palócz v. kórházi orvos, speczialista, Budapest, VII., Kerepesi-út 10.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98