Dtum
Login with Facebookk
1906 | Január

Keményfejű csavargó

Nagyváradon deczember 8-ikán reggel két csendőr és egy rendőr nyomozás végett kiment Daróczi Sándor fegyházviselt csavargó lakására, mely egy fatelepen volt. A csendőrök valami lopás dolgában nyomoztak.

 

Daróczi a csendőrök közeledtére hirtelen az ágyhoz ugrott és egy töltött forgópisztolyt rántva elő, futásnak eredt. A rendőr utána iramodott, mire Daróczi a rendőrre tüzelt. Mivel azonban lövése nem talált, négyszer saját fejébe lőtt.

 

A lövések közül két golyó a fejébe furódott , azért Daróczi tovább futott és a csendőrök és a rendőrök csak hosszas hajsza után tudták elfogni és megkötözve bevitték a közkórházba. Itt fejéből kivették a két golyót és most éppenséggel semmi baja nincs.


Betörés oroszosan. Páratlan gaztettről adnak hírt egy nagy orosz városból, Rigából. A napokban Koracz József és Vrana Anna osztrák alattvalók lakásába betörők hatoltak be és mindkettőjüket megkötötték és véresre verték.

 

Vrana Anna segítségért kiáltott és a betörők, a kik attól féltek, hogy a szomszédok a bántalmazott embereknek segítségére jöhetnének, az asszonyt a második emeleti ablakból az utczára dobták, a hol azonnal meghalt. A betörők elmenekültek.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98