Dtum
Login with Facebookk
1906 | Szeptember

Üldözés a tetőn

Egy Mayer nevű cserépfedőt négy hónapra elítélte a bíróság. A cserepes azonban nem volt hajlandó büntetését kitölteni és heteken keresztül ügyesen bujkált a rendőrség elől.

 

Tegnapelőtt a rendőrség épen akkor toppant eléje, a mikor sógorával és apósával együtt egy emeletes ház tetején dolgozott.

 

A rendőrök fölszólították Mayert, hogy menjen le a háztetőről és kövesse őket. A rendőrök ekkor erősítésért telefonáltak. Nem sokára egy szakasz rendőr érkezett a ház elé. A rendőrök fölmentek a háztetőre és körülfogták a cserepest.

 

Mayert azonban így sem tudták elfogni, mert a csökönyös ember kijelentette, hogy a ki közeledik hozzá, azt letaszítja a háztetőről. Az egyik őrmester mégis bátorságot vett s felvont revolverrel közeledett a cserepeshez, ez azonban felkapott egy meszes vedret és tartalmát rá akarta önteni az őrmesterre.

 

A rendőrök végre is kénytelenek voltak a tűzoltókért telefonálni. Mire azonban a tűzoltók megérkeztek, a cserepező is meggondolta a dolgot, önként leszállt a háztetőről s ellenállás nélkül megkötöztette magát.

 

A háztetőn lefolyt nem mindennapi látványosság természetesen óriási csődületet támasztott s a nagyszámú közönség kíváncsian leste az eset kimenetelét.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98