Dtum
Login with Facebookk
1907 | Szeptember

Tánczoló elefánt

Mindig uj meg uj látványosságra vágyik az örökös kiváncsisággal megvert ember. Amit tegnap megbámultunk, ma már észre sem vesszük s a ma látványosságát is elfelejtjük holnap.

 

Kíváncsiságunkban mindig olyasmit szeretnénk látni, ami meglepően uj. A szegény artisták bezzeg törhetik a fejüket azon, hogy mindig uj meg uj dolgokat találjanak ki. Régen elmúlt már az az idő, amikor kerekre nyílt szemmel bámultuk meg a tánczoló kutyát. Ma már az sem izgat többé bennünket, ha a lovak kék-vókot járva jelennek meg a czirkusz porondján vagy a tigris jókedvűen valczerezik a báránynyal!

 

Egy angol artistanő mégis kitalált most valamit, a mivel meglepte a nézőközönséget. Megtanított tánczolni egy hatalmas elefántot. A bolhától kezdve mindenféle állatot megtánczoltattak már a szegény artisták, de az elefántot még nem.

 

Természetesen, hogy, hosszu idő munkájával sikerült az artistanőnek az elefánt megtánczoltatása. A hatalmas állat felállt a két hátulsó lábára, amelyeket hol sebesen, hol lassan ide-oda rakosgat a zene ütemei szerint.

 

Tánczol ez az elefánt valóban, habár nem is olyan könnyedén mint valami kecses balerina. A látványt még izgatóbbá tette az, hogy az artistanő oda áll a tánczoló elefánt két első lába alá. Ha az otromba állat véletlenül idő előtt eresztené le két nagy talpát, könnyen emberhalállal végződhetnék a mulatság.

 

De az artistanő nem fél ettől, jól megtanította ő engedelmességre az elefántját. Képünk, mely pillanatnyi fénykép nyomán készült, érdekesen mutatja a tánczoló elefántot a tánczmesterével együtt.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98