Dtum
Login with Facebookk
1911 | Április

Boxverseny milliomosok esküvőjén

Az amerikai milliomosok csakugyan nem tudják már, hogy micsoda különös szórakozásokban leljék kedvtelésüket. Ennek a körülménynek igazolására felemlítjük az egyik Gould leány esküvőjén történteket. Ugyanis az ifjabb Drechsel a napokban tartotta esküvőjét az egyik Gould-leánynyal.

 

Valami különös, sajátszerü mulatság után vágyott a lakodalmas nép, a miben volt is azután része. Mert eljött az esküvőre Beresford Robert, a ki a vőlegény fivérét boxpárbajra hivta ki.

 

A vőlegény fivére kitünő boxoló, de még jobban érti ezt a mesterséget Beresford. A felek a lakodalmi nép előtt csakhamar egymásnak rohantak és miután a boxolás a renói verseny mintájára történt, a felek a lehető legbrutálisabban támadtak. De bármily ügyesen védekezett és támadott Drechsel, ellenfele oly alaposan helybehagyta, hogy a sok ökölcsapás és egy félóra mulva be kellett vallania a harczképtelenséget.

 

A vesztes ellenfelet a milliomosok szolgái csak nagy nehezen tudták eczetes vizzel való bedörzsölésekkel magához téríteni. A lakodalmazó milliomosok pedig vigan tapsoltak az eredménynek, a legjobban maga a fiatal Drechsel, a vesztes ellenfél fivére.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98