Dtum
Login with Facebookk
1914 | Január

Óriáskígyóval a gazdag házaspár ellen

(München, január 19.)


Vasárnap reggel Münchenbe érkezett egy dusgazdag angol házaspár. A város legelőkelőbb szállodájában béreltek lakást. Párisból jöttek, de már utközben feltünt nekik, hogy két ember mindenüvé követi őket, a szomszédos fülkében utaznak s a közbeeső állomásokon, ahol a házaspár kiszállt, az idegenek is megszakították utjukat. Sőt Münchenben a két gyanus ember ugyanabban a hotelben, ugyanazon az emeleten bérelt szobát, ahol az angolok. Hatalmas két bőröndöt vittek utánuk a szobájukba.

 

A gazdag házaspár nyugtalankodott s mindjárt megérkezésük után a rendőrségre siettek, ahol elmondták, hogy a két idegen állandóan követi őket, alighanem rablómerényletre készülnek. A müncheni rendőrség két detektívet küldött a szállóba, akik szenzációs fölfedezést tettek. A két gyanus ember nem tudta igazolni magát s amikor az egyik bőröndöt felnyitották, abban egy hatalmas óriáskígyót, egy boa coustrictor találtak.


Vallatóra fogták őket s a két ember megvallotta, hogy éjszaka az óiáskígyóval be akartak hatolni a gazdag angolokhoz, a kígyóval meg akarták fojtani a házaspárt, hogy azután elrabolják az értéktárgyaikat. A rendőrség mind a kettejüket letartóztatta, s most azt kutatják, kicsodák. Alighanem állatszelidítők.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98