Dtum
Login with Facebookk
1915 | Augusztus

A robogó vonatról megszökött rablógyilkos

Szinte hihetetlen és csodálatosan vakmerő esetet jelentett ma délben a deszki csendőrség a szegedi rendőrségnek. A deszki új építési munkálatoknál dolgozott egyik embert a csendőrök augusztus 5-én meggyilkolva és kirabolva találták a buza között.

 

A tettest még aznap elfogták a csendőrök és megbilincselve szállították a vonaton Szeged felé. Este tiz órakor Szőreg állomás előtt a rablógyilkos a bezárt ablakon keresztül, megbilincselve, a kisérő csendőr szemeláttára fejjel az ablaknak rohant s kiugrott a vonatból és nyomtalanul eltünt. A megállított vonat személyzete a csendőrrel együtt eredménytelenül kutatott a sinek mentén a vakmerő ember után, pedig kétségtelen, hogy az súlyos fejsebet szerzett az ugrástól.

 

A szegedi rendőrség megállapította, hogy a gyilkos Jegydics Arténia szerbiai illetőségű ember, a kit azonkivül is több rablással gyanusítanak, melyeket Szegeden követett el. Jegydics Szerbiában gyilkosságért az előtt már tizenkét évi fegyházat ült.

 

Középtermetű ember, arcza hosszu, fekete és csontos, szemei feketék és szuros tekintetűek. Megszökése alkalmával a rablógyilkos fekete kabátban és nadrágban s fekete bőrczipőben volt. A környéken mindenfelé körözik.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98