Dtum
Login with Facebookk
1916 | Április

A jegeskávé összetétele

Jegeskávét olyan rendesen isznak most már az emberek a kávéházakban, mint amilyen természetes, hogy a pálinkásboltban a szilvóriumnak van a legnagyobb keletje. Hallatlanul szép idő van Budapesten, nem tudni, hogy másutt milyen, mert hiszen a meteorologiai intézet még mindig nem tud érintkezni kielégitően a külfölddel.

 

Kétségtelen, hogy a budapesti előnyarat, a "fiatal högyek" nyarát, Vozáry csinálta, aki addig kergette a felhőket Budapest felől, mig azok végleg megunták, hogy folyton vegzálják őket, s egyszer s mindenkorra hátat forditottak ennek a szép magyar fővárosnak.

 

A jegeskávé a kávéházakban azért is elsőrangú dolog, mert nem lehet benne ellenőrizni a kávét, hogy milyen minőségből készült, és a tej miatt sem kell mérgelődni, amelyet féligmeddig a vizvezeték tőgyéből fejnek.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98