Dtum
Login with Facebookk
1927 | Július

A gyermek helyes gondozása és egészséges fejlődése

A táplálkozással szoros összefüggésben áll a gyermekhalandóság, amely ugyancsak a legtöbb esetben helytelen táplálkozásra vezethető vissza, az élet biztató reményeit tarolja le és az Államhatalmat is foglalkoztatja.

Angol és amerikai tapasztalatok alapján megállapítható, hogy a gyermekek zabtápételek használatának köszönhetik szépségüket és fejlődésüket, és remélni lehet, hogy a zabtápételek használatával rövid időn belül a magyar anyák is dicsekedhetnek; oly erős és egészséges emberanyaggal, mint Amerika, Anglia és Németország.


A legkiválóbb orvosi szaktekintélyek egybehangzó véleménye szerint a Krompecher-féle Zamako zabmaláta-tápszer felel meg a legtökéletesebben a fokozott táplálás következményeinek, biztosítja továbbá a gyermek egészséges és normális fejlődését.

A Zamako dús hegyizabból és malátával készül és bontatlan állapotban van meg benne minden fontos tápanyag: fehérje, zsír, szénhydrát, tápsók vitaminok stb. melyek a szervezet felépítéséhez okvetlenül szükségesek. Lelkiismeretét tehát megnyugtatja minden anya, ha a csecsemőjét, vagy gyermekét, nem a méreg Coffein tartalmú kávéval, hanem Zamako-val táplálja; mert nem titok ma már, hogy a zab és a maláta, amelyből a Zamako készül, tartalmazza mindazon fontos tápanyagokat, melyek a csecsemők és gyermekek szervezetének megerősítéséhez okvetlen szükségesek.

A Krompecher féle Zamakó háromféle minőségben kerül forgalomba: u. m.
I. Zamako csecsemőknek kék csomagolás,
II. Zamako gyermekeknek és felnőtteknek piros csomagolás,
III. gyenge csontrendszerű gyermekeknek Phosphoros Zamako sárga csomagolás.

A Zamako minden gyógyszertár és drogéria útján beszerezhető. Mintát és ismertetőkönyvecskét, mely a gyermek helyes gondozására és táplálására vonatkozik, szívesen küld ingyen a Krompecher tápszergyár főraktára: Budapest, V. Zrinyi ucca 3.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98