Dtum
Login with Facebookk
1937 | Április

Izgalmak és botrányok az ökölvívó bajnokságon

Az ökölvívó egyéni bajnokságok harmadik és döntő fordulóján éppúgy, mint az előmérkőzéseken, bőven akadt izgalom és botrány. Először a légsúlyú Szántó (FTC) és Zseni (Lapterjesztők) lépett a ringbe. Szántó fölényesen győzött.

Ebben a súlycsoportban hármas holtverseny alakult ki. Szántó, Zseni és Szabó (BSzKRt) között, akinek ellenfele Lovas (BSzKRt) nem jelent meg és így ő is győztesnek számított.

A bantamsúlyban Bondy és Mayer ellenfelei nem jelentek meg, mire a két jelenlevő versenyzőt állították újra egymással szembe, hogy eldőljön a bajnokság kérdése. Bondy (B. Vasutas) fölényesen győzött Mayer (Mávag) ellen és így a bajnokságot Bondy nyerte.

A pehelysúlyban ugyancsak holtverseny alakult ki, Szabó (BTK) és Frigyes (BSzKRt) között. Mivel látványos és a boxolás minden szépségét bemutató mérkőzésük eldöntetlenül végződött.

A könnyűsúlyban Harangi (MÁVAG), Kaltenecker (BTK) kerültek szembe. Az első menetben Harangi fölényesen dolgozik, és Kalteneckert szabálytalanságért figyelmezteti a vezető bíró.

A harmadik menetben Kaltenecker ismét figyelmeztetésben részesül Vadász bíró részéről, mire Kaltenecker el akarja hagyni a ringet. Trénerének erélyes közbelépésére azonban ismét visszamegy a ring közepébe, de most már a bíró lépteti le. A szokatlan jelenet után percekig tombol a közönség. A könnyűsúlyú bajnokságot Harangi nyerte.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98