Dtum
Login with Facebookk
1939 | December

Korongművészek a pesti műjégen

LTC Praha – BKE 3:1

LTC Praha – Budapesti vegyes csapat 2:0

Az LTC „Praha” kétnapos vendégjátéka ismét alkalmat adott a rendkívül magas színvonalon álló prágai jégkorong-kultusz megcsodálására. Jól megolajozott gépezethez hasonlóan működött az LTC csatársora, amely félgőzzel játszva is a gólhelyzetek szakadatlan sorozatát teremtette a magyar kapu előtt. Ettől a csapattól kikapni sem a BKE-nek, sem Budapest válogatottjának nem volt szégyen.

Trojak nagyszerű – Bibi Torriannira emlékeztető lendülete, Malacsek agyafúrt „kavaró” technikája, Kucsera korongvezetése, Lonemin ördöngős „átsiklásai”, valamint a két hatalmas termetű „támadó-hátvéd”, olyan tudásbeli fölényt biztosítanak Európa egyik legjobb – ha nem „a” legjobb – együttesének, amit ma magyar csapa ellensúlyozni nem tud.

Már csak azért sem, mert a prágai játékosok korcsolyázó képessége toronymagasságban áll a mieinké felett, akik – Miklós kivételével – valóságos „ólommadarakként” hatnak a pályán villámgyorsan fel-alá cikázó LTC-játékosok mellett.

Hogy a vendégek ennek ellenére kis gólaránnyal győztek, főleg Csák doktornak köszönhető, aki különösen a második napon – tüneményesen védett! Hátvédeink kézzel-lábban védekeznek és nagyrészt erre voltak kényszerítve csatáraink is, akiknek támadásait legtöbbször már csirájában elfojtották a prágaiak.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Az LTC csatárok áttörik a magyar védőfalanxot Perczel (LTC) kapura lő, mögötte Hárai A CLTC Praha és a BKE Miklós üti a BKE első gólját
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98