Dtum
Login with Facebookk
1944 | Augusztus

Szombathely megvédte levente labdarúgó bajnoki címét

A megismételt mérkőzés sem hozott döntést a levente labdarúgó bajnokságban. A rendes játékidő után 1:1 (0:0) arányban végződött az összecsapás a tavalyi bajnok Szombathelyi LE és a Jászberényi LE között. Kétszer 15 perces meghosszabbítás következett ezután. Ekkor a szombathelyi középcsatár, Román két gólt lőtt, amire a jászberényiek nem tudtak válaszolni.

Ez a mérkőzés nem mozgott olyan magas színvonalon, mint az első. A jászberényiek játszottak nagyobb lendülettel, szombathelyieknek fejlettebb a technikájuk. Egyenrangú volt két csapat, csak a meghosszabbításban kerekedtek felül a szombathelyiek. A győztes csapatban a védelem volt a legjobb, főként Csiszár és Várnagyi ügyes labdarúgó.

A díjakat v. Tárczay-Felicides Román dr. osztotta ki lelkesítő szavak kíséretében.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Az országos levente labdarúgóbajnokságot nyert Szombathelyi LE csapata.jpg A levente labdarúgó központ vezetősége érdeklődve figyeli Szombathely és Jászberény leventecsapatainak küzdelmét.jpg vitéz Haynal Alajos vezérőrnagy, a német városparancsnok társaságában a mérkőzésen.jpg Hajrá Jászberény.jpg A Rákóczi-serleg a levente labdarúgóbajnokság fődíja.jpg Jászberény első gólja a szombathelyiek kapujában.jpg Dudai fejjel ment egy veszélyes támadást.jpg A szombathelyi Gajári kiegyenlítő lövése Vadászi hálójában.jpg Vadászi, a Jászberény kapusa biztos kézzel tisztáz a szombathelyi csatárok elől.jpg
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98