Dtum
Login with Facebookk
1902 | Március

Egy kicsi kis elővigyázat

Egy kicsi kis elővigyázat többet ér egy font gyógyításnál, ezt már 400 évvel ezelőtt megmondta Morus Tamás és szavai mind a mai napig beváltak.

 

Csak tessék megkérdezni orvosainkat, ezek kivétel nélkül igazat fognak adni ennek az állitásnak. Sajnos, vannak betegségek, melyek gyógyíthatatlanok; de jóformán alig van betegség, melynek czélszerü óvintézkedésekkel és alkalmas szerekkel elejét benni nem lehetne.

 

Különösen áll ez egy betegségnél, mely ugyszólván a világ kezdete óta tizedeli meg az emberiséget – a rettenetes tüdővésznél. Dühöngésének csak úgy lehet elejét venni, ha életmódunkat szabályozzuk és a légzőszerveket gondosan ápoljuk; mert ezeknek nyálkahártyái képezik a puszitó betegség fészkeit.

 

A mell- és tortokszervek valamennyi betegségei, minők: makacs köhögés, rekedtség, légcsőkatarrhus, gége- és tüdőcsúcsaflexiók, aszthma, lélekzet szorongás, tüdőkatarrhus, vérköpés, stb. már a távolból sejteni engedik a tüdővész fenyegető kisértetét. Igen hasznos tehát e betegség tünetének még idején való kezelése és ennek legjobb ellenszere, a *Pectora*, mindenütt kellene, hogy ismeretes legyen.


A ki valódi *Pectorá*-t akar rendelni, forduljon egyenesen a Diana-gyógyszertárhoz Budapesten. Károly-körút 5, mely azt csomagonként 2 koronáért megküldi.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98