Dtum
Login with Facebookk
1905 | Május

Tottenham H. – BTC. 7 : 1

Tottenham HFC. (fehér): Whitley-Glen, Tait-Morris, Brearley, Burto-Walton, Stansfield, Cameron, O’Hagan, Murry.


BTC. (piros-fehér): Izsó-Sárközi, Fehéry-Schaschek, Skrabák, Kisfaludy-Blazsek I., Blazsek II., Zwack, Drégely, Oláh.


Csunya esős időben, de azért meglehetős nagy közönség előtt áll ki a két csapat a csuszós szigeti pályára. Alig kezdődik meg a mérkőzés, Stansfield már gólt is lő. A meglepett magyar csapat azonban ezután kitűnően véd, sőt a 18-ik percben Blazsek majd Oláh révén parázs támadást is vezet az angol kapura.

 

A támadás azonban hamar megtörik s Izsó csakhamar a szebbnél-szebb védésekkel ragadja tapsra a hálás közönséget. A 34-ik percben Blazsek lerohan s a kapura lő, Glen elhibázza a labdát, mely erre a közönség óriási lelkesedése mellett a kapuba vágódik. 1:1.

 

Az angolok heves támadással felelnek erre, miközben Fehéry Cameront kézzel nyakon ragadja. A bíró büntető rugást ítél, mire Fehéry kiáll a kapu mellé. A 11-est Cameron Izsó ölébe rugja, ahonnét félrepattanó labdát Fehéry érinti, befutván a pályára. A bíró a rugást megismételteti, ami az angolok vezető gólját eredményezi. Így végződik a félidő a közönség rajongása közen.

 

A második félidőben már korántsem olyan érdekes a játék mint az elsőben, sőt az utolsó negyedórában szinte egyhangúvá és unalmassá válik. A BTC. védelme fáradtan, kimerülve véd és a csatársor is csak egy-egy lerohanással közeledik az angol kapuhoz. Tottenham kapuvédje annyira előremerészkedik , hogy egy ízben hands miatt szabadrugás jut a magyaroknak, miután az angol kapuvéd már a félvonalon tul véd kézzel. Ebben a félidőben a 2-ik és 8-ik percben Cameron, a 19-ikben Walton, a 21-ikben O’Hagan, a 24-ikben Burton lő egy-egy golt áltandó fölény mellett. Bíró: Harsady József ( Postás ) volt.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98