Dtum
Login with Facebookk
1908 | November

Téli sportok

A MAGYAR TURISTA EGYESÜLET EGYETEMI OSZTÁLYÁBAN a gyorsan bekövetkezett tél folyamán igen élénk élet uralkodik. Köztudomásu, hogy az egyesületeknek igen sok jó sielője van, kik nem egy kiváló turával büszkélkedhetnek turalajstromunkban.

 

Az osztály tagjai hétköznapokon a Normafa környékén, a Hármashegyen és a Nagy-Szénáson gyakorlatoznak, vasárnaponkint pedig tura-kiránduláson járják be a pilisi és börzsönyi hegyeket. Az idei programmba a Vértes és Mátra gyakoribb látogatása is fel van véve. Karácsonykor az osztály három uj sí-kirándulást rendez: u. m. Dobogókőre, Csoványosra és a Magas-Tátrába. Ugyancsak megtartja az egyesület a mult évben is rendezett házi versenyét és országos turaversenyét, melynek színhelye valószínüleg a Börzsöny-hegység lesz.


A NEMZETKÖZI KORCSOLYABAJNOKSÁGOKAT, értesülésünk szerint, a következő helyeken fogják megtartani:

 

A gyorskorcsolyázás világbajnokságát Kristianában rendezik. A Budapesti Korcsolyázó Egyesület 40 éves jubileumi ünnepélyén kerül eldöntésre Európa műkorcsolyázó és gyorskorcsolyázó bajnoksága, továbbá a hölgybajnokság. A Stockholmban tartandó északi játékok keretébe van beleillesztve a műkorcsolyázás világbajnoksága és párversenybajnokság.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98