Dtum
Login with Facebookk
1909 | December

A bajnokság állása

A mult vasárnap lejátszott BTC. – Törekvés mérkőzés a helyezési sorrendre semmi befolyással nem volt. A BTC. megmaradt 9 pontjával a negyedik helyen.

 

Az első három helyet a MTK., NSC. és FTC. foglalják el. Az ötödik helyen a BAK. áll 6 ponttal. Az utána következő egyesületeknek 5-5 pontja van s a helyezési sorrendet a gólarányok határozzák meg. Eszerint a hetedik helyen a Törekvés, utána pedig MAC. UTE. és TTC. jönnek.


A MTK. 14 pontjával mindenesetre olyan előnyt biztosított magának a tavaszi fordulóra, amelyet legveszedelmesebb riválisai is csak nehéz küzdelem árán hozhatnak be. Legkiváncsiabbak természetesen a NSC. tavaszi szereplésére vagyunk. Vajjon meg tudja-e majd tartani második helyét a tavaszi fordulóban, vagy olyan szerepet fog játszani, mint éppen egy év előtt a Főv. TC.

 

A harmadik és negyedik helyen álló FTC. és BTC. éppen ugy állnak, mint a mult évben, s nekik még nagy beleszólásuk lesz az elsőség kérdésébe. A mult évi bajnoksághoz viszonyítva legjobban a MAC. esett vissza. Mult évben ilyenkor az első helyen volt, most a hetediken van. Állítólag tavaszra elsőrangu angol játékosok fognak játszani a csapatban, akik mindenesetre meg fogják akadályozni a csapatban,  hogy a csapat kiessen az első osztályból.


A másodosztályu bajnokságba a 33 FC. 4 ponttal vezet a hozzá legközelebb eső Postások előtt. A harmadik helyen a MAFC. van, míg az első osztályból kiesett Typographia az ötödik helyet foglalja el. Az újonnan footballozni kezdő BEAC. egyelőre igen gyengén szerepel. Kilencz mérkőzésből csak három pontot tudott összekeverni. Vigaszára szolgál, hogy a KTE. még nálánál is rosszabb.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Az MTK jelvénye A Ferencvárosi Torna Club jelvénye A BEAC címere
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98