Dtum
Login with Facebookk
1910 | December

Mérkőzések a hivatalos football szezón után

A hivatalos football szezón véget ért. Csupán a 33 FC megismétlendő mérkőzései és a Corinthián vándordij mult évről elhalasztott döntője van hátra és akkor végre pihenőre térhetnek a játékosok, kivéve azt a néhányat, akiket a választóbizottság bizalma a külföldi körutra szólit.

 

A hátralevő mérkőzések lebonyolítása a mult vasárnap lefolyt BTC – 33 FC közti küzdelemmel vette kezdetét. A mérkőzés a torna club némi fölénye mellett folyt le a 33-asok kiválóan működő védelmének azonban sikerült a küzdelmet eldöntetlenné tenni. A csapatok játéka afféle szezónvégi rugdalódzás volt, amellett – főleg a BTC részéről – meglehetősen durva és már azért sem érdemelte meg azt a nagy érdeklődést, amit a közönség a kései szezón dacára a mérkőzés iránt tanusított.


Kiváló ellenállást fejtett ki a Corinthián-dij egyik előmérkőzésben a másodosztályu KAOE a bajnokcsapat FTC ellen, annak daczára, hogy két tartalékkal ment a küzdelembe. KAOE rugta az első gólt és félidőben 1:1 arányban állt a mérkőzés.


Néhány elhalasztott harmad- és negyedosztályu mérkőzés volt még, míg a Postás – BTC matchét a biró elmaradása miatt nem lehetett megtartani.

Tizenegyessel fog kezdődni a BTK – UTK 17 perces pótmérkőzése, miután a közönség, midőn a biró büntető rugást ítélt a BTK javára, a pályára rohant és a bírót inzultálva lehetetlenné tette a mérkőzés folytatását.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98