Dtum
Login with Facebookk
1910 | Május

A prágai szenzáczió

A prágai közkórház ritka szenzációs eseménynek volt szinhelye a mult héten. Van ugyanis Prágában egy balcsipőderéknél összenőtt ikerpár: Blazsek Róza és Jozefa, a kik ez idő szerint már harminczkét évesek. Ezzel az összenőtt ikernővérpárral történt meg, hogy közülök Blazsek Róza egészséges fiu-gyermeknek adott életet.

 

A szenzácziós esemény hírének senki sem akart kezdetben hitelt adni, mert furcsábbnál furcsább gondolatok kergették egymást az emberek agyában. Több volt a kétkedő, mint a hívő. Már pedig kétségtelen, hogy Blazsek Róza anyává lett. Sőt a gonosz nyelvű fáma azt suttogja, hogy ez a sors voltakép Josefát illette volna meg, mert ő volt szerelmes a gyermek atyjába, csakhogy Róza ügyesebb volt és magához hódította a csapodár férfiut.

 

A kórházi bulletin szerint a gyermek, anyja és az anyáva összenőtt nagynéni kitűnően érzik magukat. A szenzáczió tulzásához tartozik az a hír, hogy Jozefa mit sem tudott a vele közös dereku Róza nővére állapotáról és állítólag ő maga csodálkozott a legjobban, a mikor megpillantotta a gügyögő apróságot.

 

Módunkban volt megszereznünk ennek a ritka érdekes ikernővérpárnak arczképét, még pedig: hat éves, majd tizenötéves korukban, valamint a legutolsó arczképüket, a mely harminczkét éves korban mutatja be őket.

 

Hat éves korukban Blazsek Róza és Jozefa nem voltak valami elragadó szép gyermekek, sőt némileg idétleneknek látszottak, ellenben serdült korukra már határozottan megszépültek. Legutóbbi fényképünk pedig igazolni látszik azt a hírt, hogy sem Blazsek Róza, sem Josefa nem oly csunyák, hogy az anyasághoz joguk ne lett volna.

 

Egyelőre azonban csak Róza lépett az anyák sorába. Jozefa egyelőre megmaradt pártás sorban, mert ha ő is anya lett volna, - nos ez már kész „dupla” szenzáczióval lepte volna meg a világot.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Blazsek Róza és Jozefa hat éves korukban Blazsek Róza és Jozefa 15 éves korukban Blazsek Róza (1-el jelölve ) és Jozefa ( 2-vel jelölve)
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98