Dtum
Login with Facebookk
1912 | Február

Modern sporttelep Szegeden

A második legnagyobb magyar város tudvalevőleg nagyon elmaradt sport tekintetében nem csak az elsőtől, hanem sok nálánál kisebb várostól is. A hiba nem csak a szegedi sport egyesületekben rejlik, - sőt ezekben igazán meg van a legjobb akarat – de a nehéz körülményeken és a teljes pénzhiányon minden ambició megtörött.

 

Az elmult év folyamán a szegedi egyesületek igazán kellő módon gondoskodtak arról, hogy minden vasárnapra valami különb sporteseménye legyen a városnak de mert az időjárás nagyon mostoha volt velük szemben, ezek a sportesemények nem hozták meg a kivánt hatást. Szegednek ugyanis van sporttelepe, de az csöppet sem modern berendezésű és éppen nem méltó az ország második városához. Még csak tribün sincs rajta és igy nem lehet csodálni, ha kissé kedvezőtlen idő esetén a közönség nem keresi föl a pályát.


Mint örömmel értesülünk a Szegedi AC a mult szerdán egy küldöttség utján a város támogatását kérte a sporttelep kiépítéséhez és dr. Lázár György polgármester a legjobb indulatáról biztosította a küldöttséget.


Ezek után remélhető, hogy Szegeden is csakhamar egy modern sporttelep lesz és nem fog ebben a tekintetben elmaradni Kolozsvár, Pozsony, Kassa stb. városoktól.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98