Dtum
Login with Facebookk
1913 | Február

Külföldi versenyzők a tátraszéplaki siversenyen

- A nevezésekről és az esélyekről. –


A Magyar St. Klub február 7-8-iki nemzetközi és országos siversenye, melyet a MOTESz megbízásából az idén immár harmadízben rendez, sportszempontból igen jelentős eseménynek ígérkezik. A versenyre 29 nevezés érkezett. Ebből a Magyar St. Klub 6, Budapesti Egyetemi Turistaegyesület 4, Természetbarátok 6, a Magyarországi Kárpát Egylet 2 nevezést adott le, míg a többi nevezés külföldi egyesületektől érkezett be.

 

A szenior versenyekben a magyar bajnoknak Baján Arthurnak ugyancsak kemény küzdelme lesz Kaczander Ernővel, a ki szinte jó formában van, továbbá Oerin Richarddal (Österr. Wintersport Club) és a többi külföldi versenyzővel, a kik közül a norvég Ads Mathias, a német Neumann Szigfried és a Weisse Elf két tagja, a kiknek neve egyelőre ismeretlen, szolgálnak rá a megemlítésre.
A junior verseny távja az idén 9 klm. lesz, melynek 1/3 –a felfelé viszi. Lényegesen nehezebb mint azelőtt.


A seniorverseny igen erős küzdelmet ígér Detmár Walter, Kaczander Ferencz, Horváth Nándor, Hevesi Károly, Brumüller Ede és Lángos Lajos között. A valószinü győztes Detmár Walter, a ki egyébként a magyar versenyzők között a legjobb technikával rendelkezik.
Az ugrásban Kaczander Ferencznek van nagy esélye. A versenyre 21 nevezés érkezett.


A műversenyben öten vesznek részt. Ezt valószinüleg Tátralomniczon tartják. A versenyen a MOTESz képviseletében Dr. Hennyey Vilmos jelenik meg. A versenyzők és egyéb érdeklődők két csoportban indulnak csütörtökön és pénteken este indulnak Tátraszéplakra a versenyek színhelyére.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98