Dtum
Login with Facebookk
1913 | Június

Divatos napernyők.

A napernyő régi idő óta a legravaszabb, legkokettebb része a női toilette-nek, az idei szezónban pedig éppen meglepetés, forma és szinösszeállítás tekintetében egyaránt. A napernyő is belévegyül az általános szinpompába, egyrészt egyeznie kell szinben a ruhával, de ügyelni kell az arcra vetett árnyék hatására is.

 

Lilaszinü ernyő alatt sápadt az arc, a rózsaszinü és piros ernyőn átszürődőtt napfény ellenben rózsássá és ifjuvá varázsolja az arcot is. Az idei divat rendkivül kedveli a többféle szinből összeállított ernyőt.

 

A nyelek egyszerűek, a sikkes ernyőn hoszszuak. Eredeti párisi felvételek képeinken két sikerült napernyőt ábrázolnak. Rendkivül elegáns a ráncokban huzott sifonernyő, különösen, ha szinjátszó anyagból készül. A képünkön látható felső rész fekete, belső oldala zöld huzott selyemsifon, közöttük zöld, árnyalt japánselyem.

 

A kétféle szin alkalmazására rendkivül alkalmas a képünkön bemutatott harangalak. Modellünk felső része zöld, a pánt fekete. Csak a felső rész bélelt. E célra sűrűm ráncolt tengerzöld selyemsifont használtak fel.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Behúzott, selyemből készült napernyő Harang ernyő zöld selyemből
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98