Dtum
Login with Facebookk
1918 | Március

Barátságos mérkőzések: „33” FC – FTC 2:1 (0:0)

Üllői-uti pálya. 1000 néző Bíró: Riesz Béla
Megérdemelt győzelmet aratott a „33” jó formában levő csapata az FTC felett, amely ezuttal valamivel gyengébb játékot produkált. A mezőnyben ugyan egyenrangunak mutatkoztak az ellenfelek, sőt az FTC nagyobb részt vett ki a támadásból, de a kapu előtt a budai csapat jóval ésszerűbben és határozottabban játszott.

A győztes csapatban főleg a védelem munkája érdemel elismerést. Zsámboki ismét igazi nagy formájában védett és Csárdás is már kifogástalanul állta meg helyét. A csatársor kissé kényelmesen végezte feladatát, de ügyes kombinációkkal keresztülvitt támadásai mindig veszélyt jelentettek az ellenfélre.

Egyénileg Zeitler és a gyors balszélső Weck tűntek ki. A fedezetsorban jó volt Zloch, agilisan és hasznosan játszott Boros I. Az FTC-ben csak a fedezetsor állt feladata magaslatán, különösen Medgyesi és Vilmos játéka volt a csapatnak nagy hasznára. A csatársor csak a mezőnyben boldogult, a kapu előtt azonban az ügyesen helyezkedő "33" védelem a legtöbb támadását könnyű szerrel tudta ártalmatlanná tenni.

A támadások legnagyobb részét a még mindig veszélyes Weisz vezette, ügyesen játszott még Nemes, de Kiss a középső csatár helyén nem tudott a játékba beilleszkedni, védelem helyezkedése sok tekintetben eshet kifogás alá, Wienernek egyelőre csak tiszta rugásai sikerültek.

A mérkőzés igen változatos lefolyásu volt és a barátságos jelleg ellenére heves iramban játszották végig. Eldöntetlen félidő után a "33" rugja Weck pompás egyéni akciójából a vezető gólt, amelyet az FTC Kiss révén viszonoz. Már a következő percben a "33" a győztes gólt éri el Vancsai II. lövésével, amelyet a fölénybe jutott FTC minden igyekezete ellenére nem tud kiegyenlíteni.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98