Dtum
Login with Facebookk
1920 | Január

A legnagyobb budapesti filmsikerek

Ujév napján szenzációs filmbemutató volt egyszerre a Mozgókép Otthonban s az Olympiában is. Mindkét szinház egyidejüleg mutatta be a Kakuk herceg (Prince Kuokuck) cimű filmet, amely méreteiben, kiállitásában, szervírozásának ötletességében felülmulja mindazt, amit eddig láthattunk.

 

Az Ottó Julius Bierbaum híres regénye után készült film a legnagyobb meglepetéseket hozta a publikumnak, nemcsak izgalmas és érdekes tartalmával, hanem jeleneteinek káprázatos fényével. Ragyogó szépségű tájfelvételeivel és mozgalmas tömegszerepléseivel is.

 

Technikai tekintetben is olyan újitásokat hoz ez a film, hogy igazán megokolt az a nagy, impozáns siker, amelyet ásatott.

 

A Mozgóképotthon uj nagy műsora. „Egy világváros rejtelmei” az a csodálatos film, amely tiz nagy érdekfeszitő filmnek a componálásával készül el, hallatlan bravurjai a közönséget hangos csodálkozásra és tetszés nyilvánitásra hangolja. Alig hogy felocsudik a közönség az egyik ámulatból, ujabb meglepetés éri, ugy hogy nem ritkán tapsok hallatszanak a nézőtéren. Az „elveszett harisnyakötő” bájos humorával kellemesen egésziti ki a szenzációs műsort.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98