Dtum
Login with Facebookk
1922 | Augusztus

Kassai SC – MAC 3:0 (2:0)

Margitszigeti pálya. – 3000 néző. – Bíró: Kiss Menyhért.


A szimpatikus felvidéki bajnokcsapat fővárosi bemutatkozása teljes sikerrel járt. A kassai futballsport már a békeidőkben is megközelítette a fővárosi nívót s a KSC itteni játéka csak megerősítette róla táplált jó véleményünket.

A KSC csapatának tagjai méltó utódai a régi híres kassai futballistáknak: Bodnárnak, Stillernek, Kleinnak, Héritznek stb. és egy Cservenyák, Haldekker, Tapoly, vagy Bozsik itt a fővárosban is mihamarabb erős aspiránsai lennének a válogatott helyeknek.

Friss, nyers tehetség a csapat többi játékosa is, s egészben tetszetős, szép stílust játszanak, dicséretére mesterüknek, az ex III. kerületi Starknak, aki egy-két év alatt igen erős csapatot teremtett Kassának. A MAC súlyos vereségét annak köszönheti, hogy a KSC lelkes játékával szemben puhán színtelenül és tervszerűtlenül játszott.

Csatársorában semmi összhang nincs, s ennek sivár jelenén még a kitűnően dolgozó halfsor sem tud változtatni. Rosszak a csapatnak a bekkjei is. A kapustól nem mondunk véleményt, mert az a Lipcsében járt Fehér helyén tartalék volt. De még annak sem való.

Az I. félidőben változatos volt a játék, de míg a MAC erőtlen támadásai sikertelenek, addig a KSC Haidekker és Kristóf révén két szép gólt lő. A II. félidőben a MAC fölényben van, de a KSC jól véd, sőt Haidekker egy sikeres támadásból újabb góllal szaporítja a KSC góljait. Cservenyák és Stark akadályozzák meg a MAC „Ehrengoalját”.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Kassai SC - MAC jelenet a mérkőzésből A Kassai Sport Club és a MAC labdarúgócsapatai
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98