Dtum
Login with Facebookk
1926 | December

Marc kapitány Pesten maradt és napi négy milliót fizet rá barátságára

A Royal Orfeum multhónapi műsorának főattrakcója a nagyszerü Marc kaptány produkciója volt. Marc kapitány partnernőjével Ivonne D’Arville kisasszonnyal egy szkeccset játszott három hatalmas izgatott oroszlán között. A lélekzetfojtóan izgalmas produkciója alatt szemének egyetlen villanásával fegyelmezte a három fenevadat, ugyanakkor azonban nem maradt ideje a daliás kapitánynak arra, hogy a szívének parancsoljon.


Már a mult hónapban suttogtak arról, hogy a Royal Orfeum primadonnáját, Szokolay Ollyt arra szerette volna megnyerni, hogy egy új szkecs keretében vele az oroszlánok között fellépjen, erre azonban a primadonna nem mutatott hajlandóságot. Marc kapitány akkor egy filmgyárral lépett érintkezésbe és egy film felvételét proponálta Szokolay Ollynak. A szőke primadonna ebbe örömmel beleegyezett. A filmet megírták, de mikor a felvétel napja elérkezett, Szokolay Olly meggondolta magát és lemondta a film főszerepét.


Marc kapitányt ez annál kellemetlenebbül érintette, mert közben lemondta külföldi angazsmáját, és még további egyhónapi pesti tartózkodásra rendezkedett be.


A kitünő állatszelidítő kapitány azonban minden üzleti baja ellenére kitartóan kereste Szokolay társaságát, úgyhogy a kapitány és a primadonna között meleg barátság fejlődött ki.


Marc kapitány tehát december elején nem utazott el Pestről, és a Royalban kapott napi ötmilliós gázsi helyett egymilliós fellépti díjért az egyik cirkuszba szerződött el.


A daliás, melegszívű kapitány, aki így napi négymillió koronát fizet rá a barátságára, ezúttal nagyon veszedelmes dologra vállalkozott: Egy primadonnát akar megszelidíteni.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98