Dtum
Login with Facebookk
1927 | Május

Uj divatkreációk a Felsősziget számára

Az előkelő pesti divatszalonok uj divatmegoldásokat kreálnak a hölgyek számára olyan ruhákat, amelyeket a Felső-margitszigeti étterem nagy népszerűsége követel meg magának. A pesti előkelő közönségnek egyik legkedvesebb találkozóhelye esztendők óta a Margitsziget felső étterme, azóta, amióta ez a New York éttermének nyári helyisége. Elegancia, kedvesség, finomság és előkelőség fölött pedig finom tónus, kitűnő konyha és jó hangulat.


Hogy mégis divatot kreál a Felsőmargitsziget, annak is megvan az oka. Ez a legdivatosabb uri tánchelyiség most Pesten. És mert az estélyi ruha nem alkalmas nyáron a táncra, az utcai ruha viszont még kevésbé, ennélfogva a pesti divatszalónok a Felsőmargitsziget számára uj ruhákat terveznek a hölgyeknek: az estélyi ruhának és a nyári utcai ruhának olyan változatát, amelynek megoldása alkalmas arra, hogy mindkét célt szolgálja, nyári vacsorázóruha legyen, egyúttal táncra is alkalmas. Ez az oka annak, hogy a Szigeten most a feslő étteremben estéről-estére a legváltozatosabb és legszebb ruhákat lehet látni.

 

Vasárnap este is olyan nagy közönség volt itt, amilyen csak a nagy világfürdők legelegánsabb éttermeiben látható. A Margitszigetnek ez a felső sarka így vetekedik színben és pompában, hangulatában és kedvességében, a hölgyek szépségével a világ bármelyik nagy és előkelő helyiségével.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98