Dtum
Login with Facebookk
1932 | Augusztus

Szadista rém garázdálkodik a bajai utcákon

Nemcsak urinőket, hanem fiatal fiukat is megtámad és bántalmaz
Baja, augusztus 28.

Néhány nap óta Bajának szenzációja van. Egy fiatalember garázdálkodik az utcákon és a kecskeméti szadista rémre emlékeztető módon támadta meg az egyedül sétáló Sommer Mariskát, Sommer Géza nyugalmazott állampénztári főnök leányát. Leteperte a földre és ütlegelni kezdte, de a brutális támadásnak véget vetett egy másik fiatal leány, Capdebó Erzsébet, akinek apja huszárezredes volt és aki uszóversenyeken több első díjat nyert. Capdebó Erzsébet megfogta a barátnőjét megtámadó fiatalember haját és az arcát összevissza karmolta. A két urileány sikoltozására kiszaladtak a hozzátartozók és a szomszédos házak lakói, amire a szadista támadó futásnak eredt.

A nagy izgalomban a lányok nem tudták megjegyezni a fiatalember kinézetét, úgy, hogy pontos személyleírás nem áll rendelkezésre. Valószínű, hogy ugyanez az ember támadott meg a Tóth Kálmán-utcában egy uriasszonyt, aki a moziból magányosan hazafelé tartott. Ezt a hölgyet
kemény tárggyal hátulról fejbevágta ugy, hogy megtántorodott és a falnak esett. A támadót nem látta, csupán az utcán járó-kelők vették észre, hogy egy esőköpönyeges férfi sietve távozik.

Az utóbbi napokban több fiatal fiut is megtámadtak hasonló módon az utcán. Lehetséges, hogy ezeket a merényleteket is a szadista hajlamu támadó követte el. Eddig még senki sem tett följelentést és így a rendőrség formális nyomozást nem indított, de azért a detektivek figyelik az utcákat, hogy elcsípjék az utcai támadások tettesét.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98