Dtum
Login with Facebookk
1934 | Január

A mondern nő találkozása az „Osmo Elektrolysissel”

Egy rendezvény - amelyre ön is elmegy Asszonyom, még akkor is, - ha a legkonzervatívabbak közé tartozik. - mivel fenti találkozás nem felőrli - hanem konzerválja fiatalságát.

Kolloid Kaolin az utolsó évek legnagyobb chemiai vívmánya - amely osmo elektrolytikus úton minden kísérőanyagtól megszabadított 99.8 %-os alumínium sylikát (porcellánföld) 1-2 mikron (ezred milliméter) átmérőjű molekulákból összetéve.

Egy anyag - melynek steril állapota úgy viszonylik a bányászott porcelánföldhöz mint a steril ivóvízből készült műjég viszonylik a szennyvizet tartalmazó természetes vagy tavijéghez.

Ezen Kolloid puderbázis - amelyet fentieken kívül elsőrendű absorbeáló és tapadó képesség jellemez és amely chemiai összetétele alapján (porcellán) indifferens a bőr váladékaival szemben a legnemesebb puderanyag, — amelynek teljesen ki kell szorítania az eddigi rizsporokat - melyek a bőr pórusaiban a bőrváladékkal (izzadság) találkozva savanyú erjedésbe mennek, elcsirizesednek, lévén a rizspor növényi származású keményítő anyag – és ezen savanyú erjedés a bór pórusaiban gyulladást okozva - azokat kitágítja, - a bőrt ezáltal petyhüdtté, ráncossá teszi és súlyosabb esetekben bőratkákat, mitessereket okoz.

Dr. Noseda vegyészmérnök - az ismert kozmetikus és szappangyáros - az „Osmo” Elektrolytikus úton nyert kolloid alapanyaggal egy olyan púderbázist épített fel - mely mentes minden növényi eredetű és így erjedésbe jövő anyagtól, valamint káros fémsóktól (higany-ólom-bismuth stb.).

Dr. Noseda„Osmo” puderje a bőrre teljesen indifferens, azon - mikroszkopikus finomságú. – jól tapadó védőréteget képez, amely a rizsporok káros hatásával szemben nemcsak teljesen ártalmatlan a pórusokra, bőrlégző szervekre, hanem steril voltával megakadályozza, hogy azokba a levegőben és porban úszó baktériumok és tisztátlanságok behatolhassanak

Dr. Noseda ezen puder gyártmányát „Dr. Noseda Osmo puder” név alatt három nagyságban, minden színárnyalatban, francia illatosítással és művészi kivitelű fekete „futurit” dobozokban hozza forgalomba, mely maradandó dobozokhoz, egyszeri beszerzés után a puder „betét-dobozok” alakjában a páratlan minőség mérlegelése mellett igen jutányos árban utána vehető.

ÁRAK
Óriás doboz, komplett P 3.-, hozzá betét P 1.80
Nagy doboz, komplett P 2.-, hozzá belét P 1.20
Normál doboz, komplett P 1.40, hozzá betét P -.60

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Púder Diana puder
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98