Dtum
Login with Facebookk
1939 | Szeptember

Német repülők Lengyelország felett

A lengyelországi hadiszintéren nagy erővel előnyomuló német hadsereg élcsapatai a német repülőrajok voltak, melyek sok helyen megtörték a - német jelentések szerint is - hősiesen harcoló lengyel csapatok ellenállását. A német vadász- és bombázó repülőgépek már az Ellenségeskedés kitörésének pillanatában működésbe léptek. Itt közölt két képünk az egyik legmodernebb típusú német vadászrepülőgép belsejében készült.

Álcázott német tank katonája a lengyel hadállásokat kémleli. A tankok nagy szerepet játszanak a lengyelországi hadszintéren. A német katonai gépkocsioszlopok végtelen sorokban vonulnak a lengyel országutakon.

Hitler vezér a fronton
Hitler vezér a német-lengyel ellenségeskedés kitörése után a frontra utazott és mindenütt, ahol megjelent, a német katonák lelkesen ünnepelték. - Képünk: Hitler vezér megbeszélést folytat tábornokaival.

A mozgósított Párizs
A francia fővárosban a mozgósítás és a hadiállapot bejelentése után a francia rendőröket is elláttak acélsisakokkal és gázmaszkokkal.

A háborús London
Az angol fővárosban éjjel-nappal folyik homokzsákok készítése és szállítása. A többszázéves épületeket homokzsákokkal védik esetleges légitámadások ellen.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Német vadászrepülőgép belseje A német vadászrepülőgép belseje Német katonai gépkocsioszlopok Német tank Hitler vezér a fronton A francia rendőröket is ellátták acélsisakokkal és gázmaszkokkal Londonban a többszázéves épületeket homokzsákokkal védik
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98