Dtum
Login with Facebookk
1941 | Április

Papírforma győzelmek az asztalitenisz bajnokságban

A piaristák hatalmas napsütötte tornatermében felállított számtalan versenyasztalon három napon keresztül jobbra, balra kapkodó fejek figyelték a könnyű kaucsuklabda útját. A népes mezőny, amely Magyarország asztalitenisz bajnokságáért mérkőzött, szinte egymás kezébe adta az ütőt, de még így is alig lehetett befejezni a viadalt.

Az I. osztályú férfi egyes bajnoka Soós, pompás formájával és főleg igen változatos labdameneteivel már szinte kezdettől fogva kezében tartotta az elsőbbséget. Legnagyobb ellenfelével, Sidóval hidegvérrel végzett. A kettejükből alakult férfipáros természetesen nem talált legyőzőre.

Nem volt már ilyen könnyű dolga a női egyes bajnoknak, Farkas Gizinek, aki nagyszámú nézősereg előtt vívta sorsdöntő párbaját Kolozsvárival. Az újra egyre jobban népszerűsödő sportág bajnoki tornája nagy tömegeket mozgatott meg, jó és változatos sportot, szép játékot hozott.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Farkas Gizi - Kolozsvári Sári női döntő mérkőzése A magyar asztalitenisz bajnokság legjobbjai - Schmidl, Sidó, Soós és Benkő Dr. Bánkuty elnök, Farkas Gizi, Soós és Nagy főtitkár
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98