Dtum
Login with Facebookk
1903 | Február

Apróságok

A király február 4-ikén kora reggel érkezik Budapestre

Itt időzése alatt udvari ebédek lesznek és egy udvari bál. Jenő főherczegről nehány nap előtt olyan kalandos híreket terjesztettek, hogy lemondani készül rangjáról és feleségül vesz egy polgár leányt, a ki czukrászüzletben volt alkalmazva Budapesten. Illetékes helyről ezeket a híreket légből kapott koholmányoknak jelentik.

 

Iszákosok egyenruhája

Érdekes hírt jelentenek Saigonból : Az ottani csapatok között nagy mértékben dul az iszákosság s minthogy a vezetőség minden szigora hiábavalónak bizonyult, Coronat tábornok elrendelte, hogy akit iszákosságért három ízben megbüntetnek és ennek daczára visszaeső, az különleges egyenruhát fog kapni, amelyet direkt az iszákosok nyilvános megbélyegzésére állapított meg.

 

Hajmeresztő mutatvány

Egy amerikai bicziklista, hajmeresztő mutatványnyal fojtja vissza a hallgatóság lélekzetét. Egy óriási kerülékben, mely nem ér teljesen össze, hanem két ága egymás mellett halad el és azután sikba lapul, végig bicziklizik az elszánt artista. Roppant sebességgel rohant neki a kerületnek és a iram oly gyors, hogy egy pillanat alatt a kerülék tetejére ér és mielőtt lezuhanhatna, már a lejtős oldalra kerül.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98