Dtum
Login with Facebookk
1903 | Július

M.T.K.- Prága: 3:1

A M.T.K. fölhasználta a prágaiak itt tartózkodását arra, hogy csapatának képességét bemutassa.
A csehek ugyanazzal a csapattal játszottak, mint az első napon, fáradtság nem igen látszott rajtuk.


A magyar csapat mint mindig, most is jó volt. Új volt a kapuvédő, akinek úgy látszik, jó napja volt. A csatárok összjátéka szép volt, amint azt az M.T.K.-tól már megszoktuk. A védelem Pozsonyin nyugodott, ki meg is felelt feladatának. Baumruck-nak ismét akadt ellenfele Sár személyében aki iparkodott is megmenteni kapuját ettől a veszedelmes támadótól, ahogy csak tudta: kézzel lábbal.


A mérkőzés folyamában különben folyton a M.T.K. támadott; a csehek csak néha jutottak a magyar kapuhoz. Az első, szépen kidolgozott goalt a magyarok rúgták, a csehek kiegyenlítő goalját egy szabadrúgás eredményezte, amely a hátvédők pillanatnyi határozatlansága miatt vált goalhozóvá. A félidő vége felé egy büntetőrúgás hozta meg a magyarok második goalját. Szünet után igen változatos játék kezdődött, mindkét fél támadásai váltakoztak egymással.

 

Az M.T.K., úgy látszik, kissé kifáradt a tempótól, a játék vége felé inkább védelemre szorítkozott. E második félidő goal nélkül telt el. Az 58-adik percben rúgta be az M.T.K. harmadszor a labdát az ellenfél kapujába.

 

Nem értjük itt a bíró eljárását. Miért hosszabbítja meg a mérkőzés idejét teljes 13 perccel s ad így alkalmat kifogásokra a mérkőzés realitását nézve? Mi a magunk részéről 2:1 eredménynyel is meg lettünk volna elégedve.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98