Dtum
Login with Facebookk
1907 | Július

Nemzetközi sütőipari kiállitás

Külsejében tetszetős, belső értékében pedig a legszélesebb körök érdeklődésre számottartó kiállitás nyilott meg a városligeti Iparcsarnokban.

Nemzetközi sütő, cukrász- és rokonipari kiállitást rendeztek a csarnok óriási helyiségeiben és az azt környező elzárt területen. A kiállitás egyik fő fontossága abban rejlik, hogy a kiállitók nyersterményeink itthon való feldolgozásának igyekeznek szolgálatot tenni.

Elsősorban tehát a liszt, vagyis legfontosabb terményünk értékesítésének számtalan változatát mutatják be.

További fontos hivatása a kiállitásnak az, hogy a sütő és czukrász - iparosokat megismertesse ennek az iparágnak modern haladó irányaival. Kiterjeszkedik a kiállitás a sütőipar által fogyasztott mellékterményekre, gépek és egyéb eszközök bemutatására, a mézeskalácsos iparra, továbbá a tészta- és teasütemény gyártására.

A kiállitást József főherczeg – aki nejével Auguszta főherczegnővel jelent meg – nyitotta meg. A kiállitás megnyitásáról készített fényképfelvételeinket itt közöljük.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
József főherczeg és Auguszta főherczegnő Szterényi államtitkár kíséretében a sütőipari kiállításon Kossuth Ferenc üdvözli Józsf főherczeget a nemzetközi sütőipari kiállítás megnyitóján A kiállítók lakomája az iparcsarnok előtti elzárt területen
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98