Dtum
Login with Facebookk
1907 | Szeptember

Sp. C Germania – FTC. 4:1

A zöld-fehérek csapatát nagyon régen láttuk ily kezdetleges ladbatechnikával játszani. A csapat tagjai mindannyian kedvetlenül s rosszul játszani. A csapat tagjai mindannyian kedvetlenül s rosszul játszottak, nem csoda tehát, ha a néhány jó játékossal rendelkező s higgadtan játszó Germania ily arányu győzelmet aratott.

 

A FTC. játékosainak unalmas játékát csak egyik másikuk erőszakoskodása zavarta meg. Az „uj beckcsillag” Jancsarek éppenséggel nem vált be, durva játékával sokszor megakasztotta a mérkőzést. A Germania játékosai közül kitűnt a Kricketterek csapatából ismert König, ki lelkesen vezette a bécsiek támadásait.


A Pick Pál (BAK.) bíró által vezetett mérkőzés lefolyása a következő volt:
A játékot a Germania kezdi s mindjárt támadásba lép át. König által leadott labdát a csatárok a 14-ik perczben a gólba lövik. A Germania továbbra is offenzivában marad, második gólját tizenegyesből éri el a 27-ik perczeben. A harmadikat jobb összekötő csatáruk szerzi meg igen szép lövés utján.
Félidő 3:0.


Uj kezdés után a FTC. ér el tizenegyest, melyből gólt lő. Néhány támadás követi ezt a Germania kapuja ellen, de eredménytelenül. A FTC. könnyelmű, rendszertelen játékával semmi eredményt sem tud elérni, a bécsi kapuvédő ugyan néhányszor védeni kénytelen. A félidő közepe felé (21 p.) a Germania eléri negyedik gólját, König révén. A játék a játékidő végeig ezentul rendkívül lanyha volt.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98