Dtum
Login with Facebookk
1908 | December

Nász a német császári házban

Egyik legutóbbi számunkban már megírtuk, hogy Vilmos Ágost porosz királyi herczeg, a német császár fia, feleségül vette unokahugát, a szép Alexandra Viktória herczegnőt.

 

Most ez alkalommal két érdekes fényképfelvételt mutatunk be olvasóinknak, a melyek közül az egyik valósággal szenzácziós és eredeti a maga nemében.

 

A fényképész, a ki ezt a bájos képet a rendelkezésünkre bocsátotta, a nászuton kapta le a herczegi párt és pedig éppen akkor, a mikor nem is gondoltak rá, hanem a velenczei híres Rialtó-hídon átmenve, a tömeg közé keveredtek és ugy élvezték együvétartozóságuk boldogságát.

 

Senki sem figyel a fiatal párra – hiszen, édes Istenem, annyi sok nászutazó pár fordult meg az ősi Velenczében! – az emberek közönyösen mennek el mellettük és sietnek a dolgaik után, senki sem sejti, hogy a német császár fia az, a ki itt sétál közöttük ifju feleségével.

 

Másik eredeti felvételünk a nászmenet egyik érdekes részletét ábrázolja, a mikor a berlini Brandenburg-kapu mellett fehérruhás leányok csapata üdvözli a királyi herczeg menyasszonyát.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Nász a német császári házban. Vilmos Ágost porosz királyi herceg esküvője. Képünk a lakodalmas menetet ábrázolja Nászúton Velencében
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98