Dtum
Login with Facebookk
1909 | Június

Hétszázötven korona értékü ajándék

Pünkösd vasárnapjának délelőttjén nagy csoportok verődtek össze a Rákóczi-uton, Kossuth Lajos-utczán, Andrássy-uton és Váczi-köruton.

 

A csoportoknak több száz főből álló tagjai mind várva várták a Tolnai Világlapjának fényképészét. Az érdeklődők ezrei a napilapokból értesültek arról, hogy a Tolnai Világlapja a fent jelzett utczákon déli órákban fotografál.

 

Tudta mindenki, hogy az utczákon lefotografált csoportokból sorsolás utján 24 személy arczképét fogjuk közölni. De talán nem is ez izgatta az érdeklődőket, hanem az az igéretünk, hogy azoknak a személyeknek, a kiknek arczképei sorsolás utján lapunkban megjelennek; ha kiadóhivatalunkban személyesen jelentkeznek, tíz pompás angol vászon kötésü regényt adunk ajándékba.

 

Hogy igéretünket mint mindig, most is eleget tettünk, legjobban igazolja a jelen számunkban megjelent huszonnégy előttünk ismeretlen egyének arczképe s ezuttal is hangsulyozzuk, hogy a kiknek arczképeit itt közöltük, jelentkezzenek az ígért 10 kötet könyvvért, a melyet nyomban minden ráfizetés nélkül kiadunk.

 

E helyütt még megemlítjük, hogy a legközelebbi vasárnap, vagyis junius 13-án a következő helyeken fogunk fotografálni: A Rákóczi-uton a Körutig, a Nagyköruton, a Dunaparti Korzón és az Andrássy-uton. Mindezeken a helyeken készült csoport-felvételből kisorsolunk 10 személy képét s azok jelentkezői is megkapják az ígért tíz angol vászonkötésben kötött regényt.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98