Dtum
Login with Facebookk
1910 | Január

Divatos hajviselet

Ha már a ruha és kalapviselet terén oly elképzelhetetlen a divatverseny, a mely maholnap gunyt fog üzni a józanság parancsaiból, vajjon mi akadályozhatja meg a divat ismert és ismeretlen irányitóit, hogy a lágy, hullámos női hajat is ne vessék alá a divat változó szeszélyeinek?

 

Sőt nézzük csak meg a hölgyközönség mostani hajviseletét: vajjon nem szól-e minden hajpótlék, minden fodorítás, szalagcsokor stb. arról, hogy már itten is zsarnokoskodik a divat láthatatlan felségének keze?

 

Az ugynevezett halántékfrizura nemcsak most divatos, de valószínüleg még a tél folyamán is tartani fogja magát. Minden elegáns női viselethez hozzátartozik ma a halánték-frizura, a melynek azonban kétségtelenül nagy hibája, hogy ügyesen csakis a fodrász tudja elkészíteni.

 

Természetes, hogy a mostani divatos hajviselet szinte megköveteli a hajpótlékot és gyakran a formatartót is, mert ritka az a nő, a kinek oly dús volna a haja, hogy a divatfrizura követelményeire elég volna.

 

Két rendkivül szép divatos frizurát mutathatunk be hölgyközönségünknek. Az egyik ugynevezett estélyi, társaságbeli frizura, mig a másik legkorrektebb báli hajfrizura.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Boldog új évet! Az idei bálifrizurák egyike, amely az idei párisi hangadó divatot tolmácsolja. Az ugynevezett halántékfrizura, erősen tartja magát Ez az idei szezonban az ugynevezett estélyi, vagy társasági hajfrizura
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98