Dtum
Login with Facebookk
1913 | Október

A toka a hölgyek réme

Udvariatlan férfiak – és a bakfisok, kik el sem tudják képzelni, hogy ők is idősebbek lesznek valamikor – határozottan a vénülés jelenségének minősitik a dupla állat. Ha azonban teljesen elfogulatlanul tekintünk végig a gyenge nem bájos képviselőin, meg kell állapítanunk, hogy bizony már egészen fiatal leányoknál és asszonyoknál is találkozunk a tokával. Sőt az állrészek kifejezett gömbölyüsége fiatal arcocskáknak sokszor asszonyi bájt kölcsönöz, sőt azt állítják, hogy jólelküségre vall, míg a hegyes áll közfölfogás szerint kellemetlen természetre, rosszindulatra mutat.


A toka csak akkor csunya, ha tulnagy, hervadt, ráncos és sárga. De ez a jelenség sem mindig a kor következménye. Megfelelő testápolással e tünetek megjelenése is elodázható. Az észszerü testápolást azonban már kora ifjuságtól kell foganatosítani s nem szabad csak akkor hozzáfogni, amikor már hibákat kell eltüntetnünk. A nyak szépségére rendkivül káros hatással van a magas, szűk, kemény gallér viselése, továbbá az a kevéssé graciozus szokás, melyet köszöntő vagy munkálkodó hölgyeknél oly gyakran tapasztalunk: fejüket szinte rászorítják a gégére, ennek következményeképen keletkezik a nyakon a csunya ránc.


Kerülendők a zsiradék fejlesztő ételek és a sok ivás a fő étkezések közben, valamint a bőséges ebéd után az alvás. Rendkivül előnyösök a céltudatos tornagyakorlatok, vannak ezek között olyanok, amelyek az előrehaladott toka eltüntetése körül is ritkán tévesztik el hatásukat. Ilyen az áll ütemszerű felemelése és leeresztése. Az állat – de csak is azt – lehetőleg magasra emeljük anélkül, hogy fejüket hátra döntenénk és a nyakizmok tulfeszitése nélkül. A fejet azután a normális fejtartásba engedjük le.

 

Ezt követi a másik gyakorlat, a fejnek váltogatott vetése a jobb és bal váll felé, anélkül azonban, hogy a vállat felhuzzuk. Minden massage előtt finom cold cremet kenünk a bőrre. A massage-t óvatosan, de erélyesen kell végezni. Jótékony hatásu a mindennapi arcgőzölés is, utána langyos lemosással. Az állrészek mindennapi kezelését azonban nem szabad a kimerültségig folytatni. A siker titka az észszerü, következetes kezelésben rejlik, de ilyen esetekben nem is marad el a várt eredmény.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
A cold krémmel bekent állrészeket erélyesen dörzsöljük, a kéz hátával, fül felé egyenletes vonásokkal A hervadt nyak felfrissülése céljából csipkedjük a nyakat és állat A jobb és bal kézzel felváltva ütögetjük az állrészeket A cold krémmel bekent ujjak hegyével egyszerre nyomást gyakorolunk az állrészekre
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98