Dtum
Login with Facebookk
1924 | Április

A MAC birkózói Németországban

A MAC birkózói a bajorországi Hof városában 9:3, Mannheimben 17:7 arányban győztek.

A birkózók túrája április végéig tart. – Következő állomások: Kreutznach, Frankfurt, Kobienz és Köln. Esetleg átlátogatnak Hollandiába is. Hazatérőben Strassburg az utolsó állomásuk.

A MAC birkózói – mint ismeretes – Németországot járják. Eddig Münchenből és Nürnbergből kaptunk róluk hírt, amely 13:11, illetőleg 7:5 arányú győzelemről számolt be.

A nürnbergi győzelem után a MAC túrázó birkózói sokáig nem adtak életjelt magukról s csak a délnémet sportszövetség hivatalos lapjából, a Allgemelne Sport-Schau-ból értesültünk, hogy Nürnberg után a bajorországi Hof városába, majd a Rajna-melléki városokba látogatnak el.

A nürnbergi laptudósítás szerint a túrázó birkózók Hollandiába is ellátogatnak és erre az alkalomra erősítést nyernek a hozzájuk csatlakozó Vargha Béla dr., a legjobb magyar birkozó személyében. A túra április végéig fog tartani.

A német sportlap híradását most részben megerősítik Györy G. Lajosnak, a túra vezetőjének Vargha Béla dr.-hoz intézett sorai, amelyek a túrázók lelkes fogadtatásáról szólnak és közlik az eddigi eredményeket, valamint a további programot.

Nürnberg után a MAC birkózók a bajorországi Hof városban mérkőztek és 9:3 arányban győztek, majd Mannhelmben szerepeltek s itt is győzelmet arattak 17:7 arányban. A túrázó MAC birkózók további programján Kremznach, Frankfurt, Koblenz és Köln szerepel.

Ennyit mond György G. Lajos híradása. A nürnbergi lapközleménynek azt a részét, hogy a MAC birkózók Hollandiába is átrándulnak, viszont Varga Béla dr. erősítette meg, de viszont megcáfolta előttünk, hogy ő is csatlakoznék a túrázó csapathoz.

Ebben nagy elfoglaltsága meggátolja, Varga dr. azt is közölte velünk, hogy a MAC-birkózók utolsó állomása Strassburg lesz, amelyet hazatérőben keresnek föl.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
MAC birkózói Adorján, Keresztes, Nagy, Grünwald MAC birkózói Nagy S., Tasnády, Breznotics
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98