Dtum
Login with Facebookk
1924 | December

Golyó találta az eleven céltáblát

Buffalo feleségével együtt évek óta járja a külföld nagyobb városait „az élő céltábla” című mutatványával. Most Budapesten a Jancsi bohóc vezetése alatt működő néparénában lépett föl. Buffalo vadember ruhában parafa sisakkal fején kijön a porondra, egy köralaku acéllemez elé kiterjesztett karokkal odaállítja feleségét, akinek karjain és vállain végig kis kapcsokkal odaerősített fehér viaszgömböket helyez el. Ezeket a mutatvány további folyamán az asszony fejére helyezett kis viaszgömböt is sorra lelövi Buffalo mester tizenöt lépésnyi távolságból.


Cél: a szív


Husvét vasárnapján, amikor az esti előadásra került a sor, a produkció előtt minden védelem nélkül folytatták le a próbát. Midőn a produkción a lövés elhangzott és ezzel a mutatvány véget ért, Buffalo és neje meghajoltak és a közönség tapsai között kisiettek az öltöző felé. A kötönség nem vett észre semmi különöset.


Célt tévesztett a golyó


Alig ért ki azonban az artistanő, hirtelen összeesett. Odafutottak hozzá és ekkor elhaló hangon azt motyogta a körülötte állóknak.
- Az utolsó golyó célt tévesztett. Engem talált.
A megérkezett artisták azonnal értesítették a mentőket. A mentőorvos megállapította, hogy a golyó a művésznő hasüregébe hatolt.
Az artistanőt a mentő elszállította. 

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98