Dtum
Login with Facebookk
1924 | Június

Apróságok

Festett körmök. Az amerikai, különösen a nem dolgozó nők legujabb divathóbortja, hogy zománcfestékkel különféle mintákat festetnek körmeikre. (Atlantic)


A legujabb autó, amely könnyüség, egyszerüség és olcsóság tekintetében első helyen áll és amelyhez éppen kicsinysége miatt Németországban nem kell vezetői engedély, Worick danzigi mérnök találmánya. A kis autó gyorsasága 45 km. (Atlantic.)


Két millió dollárt érő ékszer. Alice Delesia, az ismert színésznő arat most nagy sikereket a londoni télikertben, ahol „Ragyogó gyémántok” című revueben különösen ékszereivel kelt nagy feltünést.

 

A „női Achilles”. Ez a művészi neve Vermke Katica 17 éves erőművésznőnek, aki most a berlini Busch-cirkus közönségét ejti csodálatba nagy erejével. A fiatal erőművésznő egyik és csodálatos meglepő erőmutatványa, hogy testével egy pódiumot pótol, melyen egy pianinó előtt ülő zongora müvész játszik. A másik produkciója, amelyben szintén bámulatba ejtette a közönséget: hogy nagy tagbaszakadt férfit könnyü szerrel körülhord a pódiumon.
(Atlantic)

Norma Talmadge, a nálunk is ismert finn primadonna szabad óráiban kerékpározással szórakozik. Palm Beachban-Amerika előkelőközönségének tavaszi üdülőhelyén. Érdekes, hogy a művésznő hosszabb kirándulásokat is tesz kerékpáron, minden kisérő nélkül.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Az új divathóbort. Mintákat festenek a körömre A legújabb autó, Worick danzingi mérnök találmánya Milliókat érő ékszer Vermke Katica erőművésznő Vermke Katica, a 17 éves erőbajnok Norma Talmadge
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98