Dtum
Login with Facebookk
1928 | December

Nyerskosztosok, Raquel Torres filmszínésznő különös akciója

Amerikában már régen nagyon sok vegetáriánus él és alig van az Egyesüli Államokban nagyobb város, ahol a vegetáriánusoknak klubjuk, egyesületük vagy éttermük ne lenne. Ez azonban semmi feltűnést sem kelt Amerikában, bár előfordulnak esetek. amikor egyes apostolok fokhagymaevésre buzdítják az embereket és „fokhagyma-összejöveteleket” rendeznek. Ezekről az amerikai lapok humoros cikkekben számolnak be, de aztán senki sem törődik tovább velük.

Annál nagyobb meglepetést keltett az a hír, hogy az utóbbi időben a film-városban nagyon elszaporodtak az úgynevezett nyerskosztosok, akik csupán nyers répát, nyers spárgát és gyümölcsöt esznek és - mint legutóbb kiderült, - nem egy híres filmcsillag adta magát erre az étkezésre. Ezek az után intenzív propagandát indítottak az amerikai bicsérdizmus elterjesztése érdekében és minden alkalmat megragadnak, hogy a furcsa étkezési szokásnak minél több hívet szerezzenek.


Néhány hét múlva azután kiderül, hogy a nyerskoszt leglelkesebb apostola Hollywoodban Raquel Torres, a mexikói származású filmszínésznő és ő is indította meg ezt az akciót Kaliforniában. A szép mexikói filmszínésznő kijelentette, hogy szülei szoktatták nyers kosztra és életében egyetlen egyszer sem evett húst vagy főtt ételt. Az a meggyőződése, hogy a nyers koszt mellett nemcsak, hogy tovább él az ember, hanem mindenki meg is szépül... Határozottan állítja, hogy ő kizárólag a répa- és gyümölcskosztnak köszönheti szépséget és egészségét. Sőt egyetlenegyszer sem volt beteg és még náthája sem volt - a répaevés miatt!

Érdekes, .hogy az amerikai nyerskosztosok vezére, dr. St. Louis Estes a mult héten Hollywoodba érkezett, mert segítségére akar lenni a filmszínésznőnek abban, hogy elveiknek minél több követőt verbuváljanak. A hatvankilenc éves orvosnak öt apró gyermeke van, akik mind gyönyörű szépek és szépségüket - az orvos szerint, - kizárólag a nyers répának köszönhetik… Egyik gyermeke például három esztendős, de eddig az anyatejen kívül csak retket evett ... A gyermek nem is kíván mást…


Raquel Torres nagyon örül a különös vendégeknek és bizik abban, hogy Estes megjelenése következtében nemsokára még nagyobb tábora lesz a filmvárosban a nyerskosztosoknak. -Addig nem nyugszom - mondotta, - amíg minden kollégámat és kolléganőmet meg nem győzöm arról, hogy a nyers ételek fogyasztása a legegészségesebb dolog a világon… Hogy Raquel Torres akciójának lesz-e sikere, azt nem lehet tudni, ő azonban nagyon bízik benne.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Megindult a választási agitáció a Felvidéken Megindult a választási agitáció a Felvidéken
Október végén, de legkésőbb november első felében - kitűnően...
Súlyos három hónap következik Súlyos három hónap következik
A gazdasági és politikai válság nem nyert megoldást. A megüresedett...
Rövidek Rövidek
Folyó hó 2-án, a kora délelőtti órákban 500-nál több ellenséges...
Apróságok Apróságok
Ács Klára, a népszerű írónő „Jószívecske” című meséjével...
Bécsi úszóverseny Bécsi úszóverseny
Bécsi verseny. A bécsi-Diana fürdő immár harmadik vasárnapon volt...
Közlekedési kishírek Közlekedési kishírek
A belga vasutaknak német üzembe való átvételére a szász államvasutak...
„Minden talpalatnyi földet meg kell művelni a fővárosban is” „Minden talpalatnyi földet meg kell művelni a fővárosban...
Szendy Károly, Budapest polgármestere, mint ismeretes, rendeletben...
A hónap rövidhíreiből A hónap rövidhíreiből
Eddig a székelyek Romániába mentek át munkára, a honnan könnyen...
Báró Harkányi programmbeszéde Báró Harkányi programmbeszéde
Báró Harkányi János kereskedelemügyi miniszter aug. 2-án mondotta el...
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98