Dtum
Login with Facebookk
1928 | Július

A világsiker titka: Az Egyesült Államokban

A világsiker titka: Az Egyesült Államokban, ahol akkora a gyakorlati érzék, tudományos pályázatot irtak ki az egyetemeken annak megállapítására, hogy milyen eszközökkel és miként érhető el valamely tömegcikk világsikere. Az egyhangu ítélet az ODOL, a világhirű német szájviz mellett döntött.

 

A birálójelentés a dijat ezzel a megoldással adta oda az ODOL-nak: „Szinte csodálatos, hogy az ODOL-üveg mennyire egyesiti a szépség és a gyakorlati cél föltételeit. Lehet-e egy folyadékot, amelyet csöppenként akarnak használni, egyszerűbben és takarékosabban kifolyatni, mint ahogy azt az ODOL-zár engedi, mégpedig ugy, hogy egyuttal az üveg tartalmának tisztaságát és teljes elkülönitését is lehetővé teszi. Hát még az ODOL-üveg formája! Egyedülálló csinosságban és használhatóságában! Százszor is utánozták, de nemcsak hogy utólérni, még megközeliteni sem tudták!

 

Ebben a külsőben még egy közepes szájviz is világsikert ért volna el – fejezi be a jelentés – és igy természetes, hogy az ODOL, ahol a mintaszerü csomagolás a legkitünőbb tartalmat rejti magában, meghódította az emberiséget.” Ime a világsiker titka: Legjobb áru a legszebb formában!

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98