Dtum
Login with Facebookk
1929 | Augusztus

Gyógyít az ibolyasugár

Az ibolyasugár, amely rendkívüli gyors áramlása miatt az ember nem tud érzékelni, az eddigi megfigyelések szerint az emberi szervezetre meglepő hatást gyakorol. Ennek a mesterségesen előállított sugárnak a beáramlása valósággal fölfrissíti a vérkeringést, a vörös vérsejtek képződését meglepő mértékben segíti elő és Németországban ma már igen sokféle betegség leküzdésére használják az ibolyasugár gyógyító hatását.

Mint képünkön is látható: a gyógyító sugarat igen kényelmesen házilag is lehet alkalmazni, természetesen az orvos által előírt és megszabott mértékben. Túlzásba vinni ezt az új gyógymódot sem szabad.

A készülékből az emberi testbe beáramló ibolyasugár a vérkeringés fokozása révén elsősorban az úgynevezett vértestecskék lerakódását, az érelmeszesedést akadályozza meg vagy legalább is a lehetőség szerint késlelteti. De használják már az újfajta gyógyítási módot a legkülönbözőbb betegségek leküzdésére, így: vérszegénység, asztma, izületi gyulladások, köhögés, fej- és gyomorfájás, influenza, szemgyulladás, sőt cukorbetegség ellen is.

A berliniek már valóságos csodaszerként használják az ibolyasugarat, amelyet a legegyszerűbb módon lehet alkalmazni, éppen a készülék egyszerűségében rejlik a titka annak, hogy aránylag rövid idő alatt az új gyógymód nagy népszerűségre tett szert.

A készüléket, amelynek formája valamelyest a kávédarálóra emlékeztet, a villanyáram hozza működésbe, csak be kell kapcsolni a kontaktust és a fogantyús szórókészüléken keresztül már áramlik az ibolya-sugár, amelynek annyiféle gyógyítóhatást tulajdonítanak a németek. A sugarat szóró készüléket a testnek arra a részére kell ráhelyezni, amely gyógyulásra vár; néha elég a kezelésből 2-3 perc, de gyakran 10-15 perces kúrát is előírnak az orvosok.

Sokféle sugárnak van szerepe az ember életében és egészségében. Itt van mindenek előtt a napsugár, amely az ember éltetője. Itt van az X-sugár, a Röntgen-sugár, amely az orvosi tudományokban egyre nagyobb szerephez jut. A most alkalmazott ibolyasugár tanulmányozása még javában folyik, de már az eddigi tapasztalatok alapján is kétségtelen, hogy sokkal nagyobb hatása van az ember szervezetére, mint az egyszerű villanyáramnak, amelyet villanyozó készülékek útján már régebb idő óta alkalmaznak gyógyításra.

A sok titokzatos sugár, amelyet fölismert a tudomány, most mind vizsgálat, tanulmányozás alatt áll. Orvosok, tudósok kutatják ezeknek a sugaraknak különböző hatásait és majdnem bizonyos, hogy e téren még nagy meglepetések várnak az emberiségre.

Sok tudós, sok orvos hirdeti, hogy a sugarakkal való gyógyítás a jövőben új irányokat szab a betegek kezelésének. Eljön hát az idő, amikor a sugarak lesznek az emberi gyógyulás népszerű eszközei.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98