Dtum
Login with Facebookk
1932 | November

Nem sikerült a vasárnapi Arne Borg- vízi kabaré

A vontatott rendezés és Arne Borg jelentéktelen produkciói után csalódottan távozott a közönség a födöttuszodából


Vasárnap délután elegáns autók gördültek a kivilágított margitszigeti födöttuszoda és dőlt a közönség a vizikabaréra, amelynek külföldi vendége Arne Borg, a hires profivá lett svéd uszóvilágbajnok volt.

A nem mindennapi esemény nagy érdeklődést váltott ki. Annál nagyobb csalódás következett azonban később, mert a közönség kabarét kapott ugyan, de humor nélkül.


A magyar Uszó Szövetség máskor oly kiváló rendezőgárdája ezáltal föltűnően gyöngén működött: az egyes számok tulhosszura nyultak, tulnagy szüneteket is tartottak az egyes számok között, azonkívül a rosszul funkcionáló mikrofonba sem volt sok öröme a közönségnek, a spenkerről nem is beszélve.
Sem hallani, sem látni nem lehetett jól!


Először Hild és Boóm, két fiatal uszó mutatott be ügyes párjelenetet. Ruhában usztak a vízben és az életmentési mutatványokon – legalább lehetett nevetni. Ezután egy fiatal ember a víz alatt evett meg egy tojást, amiből persze szintén nem sokat lehetett látni. Egyedül Nagy Károly groteszkműugró imitációnak volt sikere. Diákok tartottak kajakbemutatót, majd gyöngécske vízi tréfák következtek. Ezalatt Arne Borg a tribünön szorgalmasan osztotta az autógramokat és modellt állott a fotografusoknak. A Terézköruti Színpad tagjainak tréfáját melegen megtapsolták, majd az attrakciónak szánt női vizipólómérkőzés következett. Salamon Béla volt a bíró, de mikrofon nélkül szavát sem lehetett érteni, amire sietve megszökött a megtiszteltetés elől. A közönség hiába, nem akart nevetni azon, hogy a hölgyek itatták egymást a vízben.

Most végre Arne Born Követekezett és a közönség föllélegzett, hogy talán most láthat valami érdekeset. Arne Borg piros- fehér csíkos dreszben a hires uszónagyságokat utánozta a vízben, majd állatutánzásokat mutatott be. Mérsékelt sikerrel. Viszont 600 pengő gázsit kapott 20 perecért.

A közönség bosszusan és csalódottan távozott.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Arne Borg Komjádi Bélát utánozza a vizikabarén Arne Borg Arne Borg Arne Borg startja a 400 méter döntőjében Arne Borg és Bárány István az úszó Európa bajnokság két főhőse
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98