Dtum
Login with Facebookk
1940 | Július

Togare a cirkuszban

Ünnepélyes külsőségek között kezdte meg szezonját a Fényes Fővárosi Nagy Cirkusz pénteken este. Azóta már leterjedt a hír: ilyen produkciót, mint Togare még nem látott Budapest.

 

Ez a fejedelmi magjelenésű félvér herceg, a hindu Herkules, fölényesen, szemének lenyűgöző bűvös erejével szinte házi macskává szelídít hét hatalmas fenevadat a porondon. Vannak szonban idegfeszítő pillanatok is, amikor egyik másik óriás királytigris ellesnszegülni próbál s hatalmas mancsával kapkod az idomító felé. A csodálkozás moraja fut végig a nézőtéren, amikor éles kést villogtatva a legnagyobb bestia előtt ezt a fenséges izomzatú állatot gyors hátrálásra készteti. Togare herceg méltó világhírnevéhez.

 

A műsor egyébként is azon a sávon mozog , amelyre a Fényes Cirkusz rangja kötelez. Maxel mester a tudós birkával mulattat. A DUXA holywoodi jégtrió bravúros jégtáncokat mutat be. Peggy Sun boszorkányos ügyességgel és nem kevesebb humorral zsonglőrösködik, Peti Sándor, a színészből lett artista és Zoli törpe társulatával az erősebb hatású komikumra törekszik.

 

A Hortobágy csoport bravúros akrobata mutatványai éppúgy zúgó tapsot kapnak, minta a műsor minden egyes száma, amelyet különös gonddal és tehetséggel válogatott össze Fényes György, a cirkusz kitűnő igazgatója. A Fényes – cirkusz megnyitó műsora óriási sikert aratott s ezt jelzi az esténként kitett: minden jegy elkelt tábla.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98