Dtum
Login with Facebookk
1941 | Október

Felhívás az Anyákhoz!

Amióta megdrágult a szemeskávé és a tea, kakaó pedig alig kapható, azóta gyakori és fontos kérdés, hogy mit adjunk reggelire, uzsonnára?

Nálunk a reggeli és uzsonna alapanyaga a tej, amit főleg kávéval vagy kakaóval szoktunk ízesíteni. Szemeskávé, kakaó és tea helyett használjunk Szitmaltint! A Szitmaltin finom, kakaóval ízesített tápdús készítmény, mely töményített maláta kivonatot, tejport és tojássárgáját tartalmaz. Ezek olyan nélkülözhetetlen tápanyagok, amikre az emberi szervezetnek okvetlen szüksége van. A Szitmaltin nemcsak a tej ízét javítja, hanem annak tápértékét is nagymértékben növeli.

A Szitmaltin reggelire, uzsonnára tejben, vagy Szit malátakávéval készült tejeskávé kicsinynek és nagynak, egészségesnek és betegnek egyaránt kedvenc tápláléka. A Szitmaltin tejben oldva cukor nélkül is élvezhető, de egy-két kockacukorral még ízesebb lesz. A Szitmaltint főzni nem kell, csupán meleg tejben a tálalásnál feloldani.

Szitmaltint csakis eredeti gyári csomagolású kis, közép és nagy dobozokban vásároljuk, az üres dobozokat pedig gyűjtsük össze, mert azokat a háztartásban jól felhasználhatjuk, vagy pedig minden tíz darab üres dobozért a gyártól (Bp. X. Maglódi-út 17) egy tele doboz Szitmaltin térítést kaphatunk

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98