Dtum
Login with Facebookk
1943 | Május

Kirakatokat fosztogatott egy nyomorgó festőművész

Szombaton éjszaka a Rákóczi- uton az őrszemes rendőr egy fiatalemberre lett figyelmes, aki az egyik padon csokoládét evett és mellette nagyobb csomagok voltak. Igazoltatta, majd előállította a rendőrségre, ahol kiderült, hogy Tamás Béla reklámfestő az illető, aki az egyik Rákóczi- úti cukorkaüzlet kirakatát törte be és onnan nagymennyiségű csokoládét lopott.

Elmondta, hogy néhány nappal ezelőtt ugyancsak a Rákóczi - uton, a Rókus- kórházzal szemben, egy márványdarabbal betörte egy élelmiszerüzlet kirakatát, ittasnak tetette magát és nyugodtan tovább ment. Később, miután a kirakatbetörést senki nem vette észre, visszament a Rákóczi- utra s az üzlet kirakatából egy zsákra való konzervet lopott. A konzerveket is elfogyasztotta, mert- mint a rendőrségen vallotta- nem volt semmi keresete és éhségben kényszerült betörni.

Ezenkívül még husz betörést ismert be, de a rendőrség a vallomás alapján lenyomozta a bemondott betöréseket és kiderült, hogy azokat nem Tamás Béla követte el, csak kétszer tört be kirakatot a Rákóczi – uton. A rendőrorvos megállapítása szerint Tamás Béla terhelt és nem teljesen beszámítható. A főkapitányságon egyelőre őrizetbe vették a festőművészt és sorsáról később történik intézkedés.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98