Dtum
Login with Facebookk
1907 | November

A spanyol királyi pár

A politikai világot a mult hetekben erősen foglalkoztatta a spanyol királyi pár bécsi látogatása, amelyet azonban királyunk betegsége miatt elhalasztottak.

 

A spanyol király, aki királyunk unokaöccse, ezt az alkalmat akarta felhasználni, hogy fiatal feleségét bemutassa a bécsi udvarnál. Az ifju pár különben nagyon boldogan él, igazi polgári egyetértésben, amit nem zavar meg a szigoru spanyol etikett merevsége sem.

 

Legnagyobb gyönyörűségük- persze kis gyermekükön kívül – a sportmulatságokban telik. A királyné, aki angol herczegnő, s így már neveltetésétől fogva is rendkívül járatos a különféle testedző játékokban, különösen kedveli a magasabb körökben nagyon divatos golfjátékot. Egyik képünk a királynét játékközben ábrázolja.

 

Egyszerű, rövid, sötét szoknya, könnyű bluz van rajta és fehér fátyolos kis kalappal védekezik a Spanyolországban még mindig erős nap sugarai ellen. Teste kissé előrehajlik és kampós botjával várja a feléje hajított golflabdát.

 

Egy másik képünkön a fiatal Alfonzo királyt láthatjuk lóháton. A spanyol királynak nagy öröme telik a lovasjátékokban, különben kiváló lovas és járatos a legmagasabb iskolai lovaglásban is.

 

Egy harmadik igen bájos képünkön a spanyol királyi pár kis csemetéjét láthatjuk sétakocsikázás közben Madridban. Egy udvarhölgy tartja az ölében, mellette egy szép andalusiai menyecske ül: a kis trónörökös dajkája.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
A spanyol királyi pár mulatsága A spanyol trónörökös
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98