Dtum
Login with Facebookk
1909 | Április

Indus fakírok Steinheil sírjánál

Nagy feltűnést keltett a mult hetekben, hogy három indus fakír Párisban tartózkodik és ajánlkozott, hogy a meggyilkolt Stinheil festő gyilkosának kilétét fel fogják kutatni.

 

A fakírok állítólag szellemidézés segélyével akarják a gyilkos kilétét megállapítani. Kimentek a temetőbe, a hol Steinheil sírjáról három marék földet vittek magukkal, azután pedig elzárkóztak, hogy állítólag érintkezésbe lépjenek a szellemvilággal.

 

A fakírok – ugy mondják ők – csakugyan beszéltek a szellemekkel, de csak annyit tudtak meg, hogy ketten voltak a gyilkosok, egyik pedig férfiu volt. Hogy ebből mi igaz, mi nem? az nem tartozik ránk, mert a tény az, hogy sem a fakírok, sem a kutató igazságszolgáltatás nem tudják a gyilkosság indokát és az elkövetés részleteit kideríteni.

 

Steinheilné ma is fogva van, ügyében az eljárás még folyik. Nyomoznak, kutatnak, de kérdés, hogy mikor jön majd segítségül a véletlen, a mely világosságot vet a büncselekményre?

 

Képünk a három indus fakírt ábrázolja, a mint a temetőben felkeresték Steinheil sírját. Az egyik fakír imákat és varázsigéket mormol a sir előtt és kezeit előre nyujtva, hívja Steinheil szellemét. A másik két fakír merően néz a sirra,

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98